18 Mayıs 2012 Cuma

Zippo Slim polish chrome + hediye

Zippo Slim, bayanlar için idealdir.Klasik Zippo'ların inceltilmiş şeklidir.Bütün çakmaklarımız gibi Slim Zippo'larda da Türkiye'de bulamayacağınız Zippo modelleri ve fiyatları sunuyoruz.

Zippo Slim polish chrome : 30 usd
Çakmaklarımızın yanlarında 5.5 tl değerindeki 6 adet Zippo marka çakmak taşı yada 1 adet Zippo marka fitil hediye! Siparişte hangisini istediğinizi belirtiniz.

Her zaman en iyi fiyat garantisi.Türkiye'de bulabileceğiniz en düşük orjinal Zippo fiyatları bizde.Dilerseniz ürünün adı ile alışveriş sitelerindeki fiyatlarları karşılaştırabilirsiniz.Hepsiburada, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerin hepsinden daha ucuz fiyat garantisi.Satış sonrası mükemmel destek ve ömür boyu garanti, hepsi bizde.
(süpriz indirimler sayfamızı takip etmeyi unutmayın)

Tüm ürünlerimiz Abd yapımıdır ve Zippo markadır.Zippo ürünlerimiz ömür boyu garantilidir.Garanti dış yüzeyde kullanıma bağlı oluşabilecek çizikleri kapsamaz.

Nasıl Alışveriş Yapabilirim?
Almak istediğiniz ürünü ya da ürünleri belirledikten sonra buraya tıklayarak ya da sağdaki menüden Nasıl Alışveriş yapabilirim bölümüne tıklayarak alışverişle ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz.Her türlü sipariş ve bilgi için; win95cocugu@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder